Icon en
Kruidige herfstkoekjes home

Trek maar gelijk je agenda op 1 oktober en vul maar in:

Vanaf 3 tot en met 14 oktober... Kinderboekenweek 2018! Daar zijn wij bij snazzie allemaal blij mee want lezen vinden wij super-fijn! Bovendien is er dit jaar een heel belangrijk thema gekozen: Vriendschap, wij kijken al uit naar alle nieuwe boeken met dit thema!

Lees alles over het kinderboekenweek-geschenk, het kinderboekenweek-prentenboek (voor slechts 6.95 euro), de activiteiten overal in het land, het kinderen-voor-kinderen-lied en meer op  www.kinderboekenweek.nl

Op 4 oktober is het Werelddierendag! Vergeet niet met al die drukte je huisdier te verwennen!

Van 20 t/m 28 oktober is het herfstvakantie. We tippen de herfstvakantiefilms waar de mini- en maxi-monsters van snazzie het meest naar uitkijken.

Omdat oktober een herfstmaand is waar ook Halloween in valt hebben we lekkere recepten voor van alles en nog wat. Maar we beginnen de maand met Kawaii-herfstkoekjes bij de thee en daar lezen we dan het laatste herfstboek van dit jaar bij.

In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober begint de wintertijd. De klok gaat een uur terug en dus kunnen we een uurtje langer uitslapen!

Tenslotte is het op 31 oktober Halloween, het spannendste feestje van het jaar! We maken zoete en hartige hapjes, we knutselen grappige, griezelige dingen en we lezen de aller-spannendste boeken.

Oktober? Dat is snazzie's drukste maand van het jaar!!! Wij wensen je veel plezier!