SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Nachtje in Diergaarde Blijdorp

Hoe leuk is dat?
Info en Vakantie- & weekenduitjes
Diergaarde blijdorp homepage

Wat? ZOO Camp

Wie? Kideren van 9 t/m 11 jaar

Waar? in Diergaarde Blijdorp

Wanneer? Diverse data

vanaf 18 juli t/m 30 augustus

Een nachtje ZOO Camp kost 65,- euro p.p.
waarbij ondermeer inbegrepen is:

entree Diergaarde Blijdorp
de overnachting
twee maaltijden
koffie voor je ouders
een leuk aandenken
deskundige begeleiding

In iedere zomervakantie kunnen kids van 9 tot en met 11 jaar een nachtje in de Diergaarde blijven slapen! ZOO Camp heet dat en leuk dat het is! Dat kun je op het filmpje zien.

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt! Om nu te reserveren of voor uitgebreide informatie over ZOO Camp kijk je hier

's Middags om 16.30 uur wordt je in Diergaarde Blijdorp verwacht. Je ouders vertrekken en dan begint het avontuur. Je zet zelf met wat hulp je tent op en richt hem in. Het avondeten is een barbecue en daarna zijn er allerlei leuke activiteiten, tot het helemaal donker is.

Dan wordt het spannend. Nu begint de dierentuin speurtocht zonder zaklantaarns. Om ongeveer middernacht ga je pas naar bed. Maar net als de echte dierenverzorgers sta je om zes uur op. Je gaat met ze mee aan het werk want de dieren hebben honger, ze willen ontbijt!

Daarna maak je met zijn allen de ‘campingplek’ schoon en dan kunnen de dieren weer naar buiten. Inmiddels heb je zelf flinke trek! Bij goed weer ontbijten jullie buiten. Daarna volgt er een verrassing en om half tien halen je ouders je weer op.

Je hebt ze vast veel te vertellen over je avonturen!

Veel plezier!