SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Rotterdam

een cool sightseeing prentenboek
Info en Prentenboek
Rotterdam homepage

Rotterdam
Auteur/Illustrator: Georgien Overwater
Serie: Amsterdam (2014)
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Verschenen: april 2020
Uitgeverij: Leopold
EAN: 9789025875411
Prijs: € 15.99 (HC)
Leeftijd: 5 - 10 jaar

Rotterdam sidepicll

Rotterdam is echt een leuk prentenboek over Rotterdam, gemaakt door Georgien Overwater. In het groot formaat boek vind je alle belangrijke 'sights' die je niet mag missen en the places to be als je Rotterdam bezoekt.

Als Rotterdammers zijn we trots op onze wereldberoemde architectuur en op de meeste kunst in onze stad maar we krijgen nachtmerries van sommige. Natuurlijk kan niemand het iedereen naar de zin maken dus oordeel zelf, als je hier komt kijken. Onze kunst is in ieder geval bijzonder! LOL!

Rotterdam 01
Rotterdam 02
Rotterdam 03
Rotterdam 04

Er is een mix van oude en nieuwe architectuur, beelden en levende kunstwerken. Er is hier eigenlijk teveel te zien en te beleven voor een dagje Rotterdam, dat is misschien leuk om mee te beginnen.

Zelfs aan een weekend heb je niet genoeg want behalve de sights is er zoveel te doen! Zoals vaartochten, snel en langzaam, lang en kort, verder weg en dichtbij en met of zonder pannenkoeken. De Rotterdamse festivals zijn wereldberoemd in Nederland! ;))

Er zijn de wereldberoemde havens en er is volop sport, zoals de Marathon, Voetbalclub Feyenoord maar ook skateboarden, klimmen of zeilen op de Kralingse Plas. Onze beroemde Dierentuin Blijdorp, het Kralingse Bos en heel veel festivals kun je hier beleven! Heerlijk eten en drinken, van over de hele wereld en daarna bij Schorem je haar knippen.

Dit boek geeft je alvast een voorproefje van Rotterdam, voordat je op bezoek komt. Een prachtig boek voor alle leeftijden, zelfs als je liever thuis blijft en lekker op de bank alleen dit boek wil lezen. We willen het graag van harte aanbevelen!

3 uitbundig spetterende sterren voor Rotterdam van Georgien Overwater, van alle snazzie lezertjes!