SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Jarig, een Pim & Pom boekje

Fiep Westendorp en Fiona van Heemstra
Nederlandstalig, Verjaardag, Prentenboek en Dierenboek
Jarig homepage

Jarig, deel 1
Auteur: Fiona van Heemstra
Illustrator: Fiep Westendorp
Serie: De avonturen van Pim & Pom (6)
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Verschenen: 2009
Uitgeverij: Querido Kind
ISBN13: 9789045110660
Prijs: € 6.95 (HC)
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Jarig sidepicll

De Amsterdamse poezen Pim & Pom van Fiep Westendorp zijn een schattig duo en ze worden nooit oud. Na zoveel jaren in boeken verschenen te zijn worden er nog steeds 'nieuwe' boekjes gedrukt. Onze mini-monsters vinden ze erg leuk en wij ook, jeugdsentiment natuurlijk :)) Jarig is heel herkenbaar. Pim kan niet slapen van opwinding, hij is morgen jarig! Pom wil hem geruststellen, ga nu maar slapen Pim, maar Pim kan maar moeilijk in slaap komen...

Deze serie kleine prentenboekjes zijn gebaseerd op de boeken van auteur Mies Bouhuys en illustrator Fiep Westendorp. Ze hebben deze boekjes dus niet zelf geschreven en getekend. De figuurtjes komen uit een animatie-serie en zijn gemaakt door Marieke van Middelkoop (de Stills) en Fiona van Heemstra (het verhaal).

Jarig 01
Jarig 02
Jarig 03

Dat maakt deze boekenserie voor de snazzie mini-monsterjes niet minder leuk en voor ons eigenlijk ook niet. We hebben nog steeds veel plezier met de twee lieve, ondeugende poezenvriendjes uit Amsterdam. We hopen dat ze nog veel avonturen zullen beleven samen!

3 stralende sterren voor Pim & Pom - Jarig, van de mini-monstertjes en de voorlezers!