Icon en
Herfstkoekjes paddenstoel home

We krijgen het weer druk dus pak je agenda er meteen maar bij en vul in:

Van 2 tot en met 13 oktober 2019 is het Kinderboekenweek! Wij blij want lezen vinden wij zo fijn! Dit jaar is er weer een leuk thema gekozen: Reis mee! Dat kon wel eens interessant worden! Vooral als je weet dat het gratis kinderboekenweek-geschenk van 2019 Haaientanden door Anna Woltz wordt. Lees hier alles over op  www.kinderboekenweek.nl

Daar kun je ook lezen dat het kinderboekenweek-prentenboek (voor slechts 7.25 euro) dit jaar is geschreven door André Kuipers en getekend door Natascha Stenvert. Met informatie je waar alle speciale activiteiten in het land plaatsvinden en je kunt er naar het nieuwe Kinderen-voor-kinderen kinderboekenweek-lied luisteren.

Op 4 oktober is het Werelddierendag, dus vergeet in de drukte niet je huisdier te verwennen!

Van 19 t/m 27 oktober is het herfstvakantie. We tippen een superleuk herfstvakantie-uitje en de nieuwe herfst-bioscoopfilms waar de mini- en maxi-monsters van snazzie nu al naar uitkijken!

In de keuken begint oktober met herfstige paddenstoelen-koekjes bij de thee (op 5 oktober) en daarbij lezen we dan een gezellig herfstboek voor.

In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober begint de wintertijd. De klok gaat om 02.00 ('s nachts) een uur terug en dus we kunnen op deze zondag lekker een uurtje langer uitslapen!

Tenslotte is het op 31 oktober Halloween, het spannendste feestje van het jaar! We maken voor Halloween pizzapuntjes, geestige drankjes en gruwelijke popcorn. We knutselen iets heel bijzonders maar superleuks (en houden dat nog even geheim) en we lezen extra veel spannende boeken.

Oktober is het begin van onze drie drukste maanden van het jaar!!! Wij wensen je weer veel plezier!