SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en
Sint surprise gekko 24

Het is 1 november en deze maand wordt zo leuk! Met de emmertjes Halloweensnoep nog bijna vol komt het mooiste kinderfeest van het jaar er al weer aan! 

Op 12 november komt Sinterklaas aan in Nederland, we kijken er nu al naar uit! Het Sinterklaas Journaal bij Zapp op 3 is dan al begonnen en de televisieuitzending van de landelijke aankomst van de Sint begint om 12.00 uur.

Hieronder de agenda van de Sint:

Maandag 8 november begint Het Sinterklaasjournaal weer, elke avond om 18.00 uur (een 10 minuten uitzending) tot en met maandag 5 december.

Zaterdag 12 november kijken we om 12.00 uur met z'n allen naar de televisie. Dan zien we de aankomst van Sint Nicolaas en de Pieten in Hellevoetsluis. Dat wordt weer spannend!

Doe thuis gezellig mee met de Snazzie Sinterklaaspret en bak, lees & knutsel met ons! We bakken dit jaar in de snazziekeuken een cranberry-mandarijn-cake, lekkere Sinterklaas-cupcakes met kruidnootjes en we maken chocoladeletters, om de Sint een handje te helpen. Ons hartige hapje van de maand is platte broodjes met zuurkool.
Het is allemaal winterkost bij snazzie! :))

We maken twee coole Sinterklaassurprises dit jaar, dus bewaar alvast wat dozen! En we lezen natuurlijk mooie winterboeken. Genoeg leuke dingen te doen dus in november, wij hebben er al heel veel zin in!

foto: Sint surprise Gekko, 17-11-2021 online