Icon en
Oranje kasteeltjes homepage

April is een fijne, vrolijke maand, het is lente! Het zonnetje schijnt steeds vaker. Het blijft lekker lang licht want de klok is afgelopen zaterdagnacht een uurtje terug gegaan. We kijken al uit naar mooi zonnig weer!

Onze agenda staat vol, ook met maar 1 paasdag wordt april een drukke maand!

Op 1 april, 2e paasdag bakken we 's middags een heerlijke, verse mangotaart, want 's ochtends hebben we een uitje in de buurt.

Op 9 april begint het Suikerfeest, dus tot de 9e gaan we gelijk door met koken en bakken! We maken onder andere een lekker toetje, chocoladekoekjes en een Eid-uitdeelbord. We lezen ook nog een Suikerfeest-prentenboek voor, dat helaas niemand hier leuk vindt,

Op 22 april is het de Dag van de Aarde, dan knutselen we voor de vogels en insecten. Ons thema voor april is Natuur, dus we lezen de mooiste boeken en we maken natuurlijke knutsels, met Oerrr!

Dan is het alweer 27 april, Koningsdag! We bakken feestelijke oranje kasteeltjes en maken een unieke knutsel! Ook lezen we Koning Mier voor, dat prentenboek vinden we gelukkig allemaal heel leuk!

Nu is het uit met de speciale dagen van deze maand. We bakken nog wel allerlei lekkers natuurlijk. Dus wil je meedoen, kom er gezellig bij. @snazzie.nl ben je altijd welkom!