SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en
Mini kerstkoekjes 33

De december-feesten zijn heel gezellig maar voor onze jongste mini-monstertjes soms een beetje te veel! Eerst schoenzetten met tot slot pakjesavond en de pepernoten zijn nog niet op of Kerstmis komt er al aan!

Voor het einde van het jaar is dit onze boekentop 3 van 2022:

Hoe wij het machtigste dier op aarde werden, deel 1 - door Yuval Noah Harari, een schitterend verhaal over het mysterie dat mens heet, vanaf 10 -12 jaar.
Mio, mijn Mio - een klassieker van Astrid Lindgren, voor het eerst schitterend geillustreerd. Voor kids vanaf 8 jaar een heel mooi bezit!
Wordt Nooit Groot - door Roald Dahl en Quentin Blake, dit is een geweldig boek voor kinderen vanaf 4 - 5 jaar.
Hopelijk kunnen we deze geweldige boeken lezen in de kerstvakantie, tussen al het feestgedruis door!

In december maken onze kleine knutselaars allerlei leuke dingen en er valt veel te doen in de keuken, voor al die verschillende feestdagen die eraan komen! (Recept Kerstkoekjes 10 december online)

24 december is de eerste dag van de kerstvakantie en op 9 januari 2023 gaan we weer naar school.
Maar daarvoor komt Oud & Nieuw nog, met wel of geen vuurwerk dat is even afwachten! De kerstvakantie-uitjes zijn voor ons iig schaatsen, waarschijnlijk op de ijsbaan. De grote en de kleine monstertjes zijn echte schaatsfans!

Wij allemaal bij Snazzie wensen jullie een heerlijk pakjesavondje, mooie kerstdagen, een feestelijke jaarwisseling en heel veel plezier in de kerstvakantie! Zie je in 2023!