Icon en

Yendor

Snazzie's favoriete stripboekenwinkel
Info en Stripboek
Yendor sidepic
Wie?
Yendor
Snazzie's favoriete stripboekenwinkel
Waar?
Korte Hoogstraat 16
3011 GL Rotterdam

op de foto: Richard
Yendor homepage
Al sinds 1977 zit er in het hart van Rotterdam Yendor, een heel bijzondere stripwinkel. Altijd goed voor het oude, bekende of het allernieuwste op stripgebied, jij vraagt en zij weten het.
Yendor 12
Yendor 13
Yendor 14
Behalve ontelbaar veel stripboeken verkopen zij allerlei beeldjes van strip-, film-, animatie- , Starwars- en Anime figuren; Magic speelkaarten; bizar grote Manga collectie; posters; puzzels; Tshirts; tassen; bekers en andere zaken, alles met je favoriete stripfiguur erop.
Yendor 01
Yendor 02
Yendor 03
Yendor 04
De snazzie mini-monsters houden van alle strips, van de lang bekende stripfiguren en van de net nieuwe, ze mogen uit Nederland, Frankrijk of Belgie komen, het maakt ze niet uit.
Yendor 10
De grote monsters zijn hetzelfde, oud gedaan is jong geleerd tenslotte! De fijne sfeer in de winkel maak het een plezier om te gaan rondsnuffelen, gewoon zien wat voor moois je opduikt. Alle medewerkers staan direct voor je klaar als je hulp of informatie nodig hebt. Je voelt je er gelijk thuis!
Yendor 05
Yendor 06
Yendor 07
Yendor 08
Alle bekende en maar ook nieuwe, minder bekende stripfiguren kom je bij Yendor tegen. Het Walhalla voor de stripliefhebber.

Let op! Op zondag is Yendor open maar op maandag zijn ze dicht.

Yendor 11
Op zoek naar strips of aanverwante zaken? Kom naar Rotterdam en stap binnen bij Yendor, komen we elkaar misschien wel tegen!

Van alle snazzie lezertjes, jong en oud, drie nooit verblekende sterren voor Yendor!