SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Wie durft?

zegt Sinterklaas
Nederlandstalig, Prentenboek, Dierenboek, Sinterklaas, Grappig en Poëzie en versjes
Wie durft zegt sinterklaas sidepic

Wie durft? zegt Sinterklaas
Auteur: Bette Westera
Illustrator: Barbara de Wolf
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Vertaald in het Engels: nee
Verschenen: juli 2018
Uitgeverij: Levendig Uitgever
ISBN13: 9789491740565
Prijs: € 14.95 (HC)
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Wie durft zegt sinterklaas sidepicll

Als Sinterklaas in het land is (her)lezen we dit boek, dat al een tijd in de boekenkast staat: Wie durft? zegt Sinterklaas door Bette Westera. De snazzie-voorlezers zijn al jaren fan van de briljante Bette Westera. Van haar eigen boeken, haar rijmen en versjes en niet te vergeten: haar geweldige vertalingen!

Bette Westera heeft veel gevoel voor humor, begrijpt kinderen van elke leeftijd als geen ander en haar rijmen kloppen altijd! Geen wonder dat haar boeken hier heel vaak voor de dag komen! De mini-monstertjes horen haar boeken graag en ze worden met veel plezier door ons voorgelezen ;))

Wie durft zegt sinterklaas 01
Wie durft zegt sinterklaas 02
Wie durft zegt sinterklaas 03

Dit boek werd geillustreerd door de bijzondere Nederlandse illustrator Barbara de Wolf. Zij tekent en kleurt maar ze maakt ook collages van papier en allerlei ander materiaal en dat maakt haar prenten heel apart en ook vaak heel grappig.

Van de grappige kleine muizen tot de coole Poezenpieten en de gezellige Sint zelf, de illustraties zijn zo leuk, met heel veel aandacht voor detail. De grote uitklap-platen die je door het hele boek vind zijn zo verassend voor de kleintjes, een heel leuke toevoeging.

3 stralende winterse sterren voor Wie durft? zegt Sinterklaas, van de kleine luisteraars en hun grote voorlezers!