SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Whose boat Is This Boat?

een ongelooflijk maar waar gebeurd verhaal
Engelstalig , Prentenboek, Grappig en Young-adult boek en/of film
Who's boat is this boat home

Whose boat is this boat?
Auteur: Donald J. Trump
Illustrator: Crew of the Late Show
and Stephen Colbert
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald in het Nederlands: niet
Verschenen: November 2018
Uitgeverij: Simon & Schuster
EAN: 9781982121082
Prijs: € 14.99 (HC)
Leeftijd: alle leeftijden

Vandaag vind je een prentenboek met een  waargebeurd verhaal op snazzie. Toen in september 2018 in Amerika orkaan Florence de North and South Carolina's trof was de schade gigantisch, in totaal ruim 24 biljoen dollars.

Alles liep stond water, huizen waren onbewoonbaar en er was geen stroom. 54 mensen overleefden het zelfs niet. Het bezoek van President Donald J. Trump om de mensen daar te bemoedigen draaide uit op een fiasco, Zijn uitspraken deden de hele wereld versteld staan!

Who's boat is this boat 01
Who's boat is this boat 02
Who's boat is this boat 03
Who's boat is this boat 04

Die hele ellende resulteerde in het prentenboek Whose boat is this boat? Niet bepaald een kinderboek maar wel een grappig prentenboek over (echt wel) de grootste dommie van de wereld. Hij heeft alles wat hij in dit boek zegt helemaal zelf bedacht en ook hardop gezegd, dit is dus een waargebeurd verhaal.

De crew van de Late Show heeft hier een boek van gemaakt, samen met presentator Stephen Colbert. Met de opbrengst van boek dit krijgen de mensen in de Carolina's in ieder geval wat hulp. Van de President van de USA kregen ze wat rollen keukenpapier toegeworpen (???).

Later in het jaar hebben de mensen van de Late Show er ook nog een cartoon-filmpje van gemaakt, om het boek te promoten. De stem van President Trump in het filmpje is die van Stephen Colbert.

Het boek is briljant en je helpt de mensen in de getroffen gebieden met je aankoop. In sombere dagen kun je er hard om lachen. Het kan altijd nog erger! Als je tenminste niet in de Verenigde Staten woont...

3 stralende sterren voor Whose boat is this boat? van de maxi-monsters!