SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Where is Mrs Queen?

een kartonboek met viltflappen
Engelstalig , Pop up / Flapjesboek, Kartonboek en Grappig
Where is mrs queen sidepic

Where's Mrs Queen?
Auteur/Illustrator: Angela P. Arrhenius
Serie: Waar ben je? (11 delen)
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald door: niet
Verschenen: juli 2020
Uitgeverij: Nosy Crow
EAN: 978-1788008518
Prijs: € 9.99 (kartonboek/flapjes)
Leeftijd: vanaf  3 jaar

Where is mrs queen sidepicll

In onze sterke vrouwen maand beginnen we met Where's Mrs Queen?, een lief boekje van Angela P. Arrhenius, voor onze allerkleinste mini-monstertjes. Wie was sterker dan de Britse Koningin Elizabeth ll? Dit boek is jammer genoeg niet in het Nederlands vertaald, zoals bijna elk ander boek van Angela P. Arrhenius. Waarschijnlijk omdat de illustraties zo typisch Brits zijn.

Op de voorkant zie je de Britse Koningin en in het boek bijvoorbeeld een Trollybus-chauffeuse en een Palace Guard. Zelfs de brievenbus zal niet herkend worden door een Hollands peutertje. Maar dit kan de pret die de monstertjes aan het boek beleven niet drukken! 

Where is mrs queen 01
Where is mrs queen 02
Where is mrs queen 03

De afbeeldingen zijn simpel en lief, de tekst is summier en wordt steeds herhaald. Het leukst voor de kleintjes zijn de grote flappen van vilt, die in het stevige kartonboek zitten. Je moet ze terugklappen om te zien waar iedereen is.

Het is eigenlijk een spelletje in een verhaaltje. Aan het eind van het boek komt de vraag: En waar ben jij? en op dat moment komt het spiegeltje tevoorschijn, daar ben jij! :)) Dikke pret!

3 diamanten sterren voor Where's The Queen, van de jongste minimonstertjes!