SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Waar zijn de kerstcadeautjes?

een Pieter Konijnboek met flapjes
Kerstmis, Prentenboek, Kijk en Zoekboek, Klassiek en Dierenboek
Waar zijn de kerstcadeautjes  home

Waar zijn de kerstcadeautjes?
Auteur/Illustrator: Beatrix Potter
Serie: Pieter Konijn
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald in het Nederlands: Ja
Gepubliceerd: november 2021
Uitgevers: Ploegsma
EAN: 9789021682396
Prijs: € 13,99 (HC flapjesboek)
Leeftijd: 4 tot 7 jaar

Waar zijn de kerstcadeautjes  sidepic

Er is vorige maand weer een nieuw Pieter Konijn kerstboek verschenen: Waar zijn de kerstcadeautjes? Al generaties lang worden de boeken van Beatrix Potter aan peuters en kleuters voorgelezen, dus er zijn honderden versies te koop. Actrice Emma Thompson dacht: 'Dat kan ik ook!' Zij schrijft al een aantal jaren vervolgboeken op de klassieke reeks. Wij zijn fan van de Beatrix Potter versie.

Alle boeken van Beatrix Potter zijn zo'n plezier om te lezen en te bekijken. Voor peuters en kleuters maar ook voor de voorlezers. Ze zijn in bijna elke taal op de wereld vertaald. Het zijn zulke grappige, lieve boeken, het zou een moeilijke taak zijn er iets mis mee te vinden.

Waar zijn de kerstcadeautjes  01
Waar zijn de kerstcadeautjes  02
Waar zijn de kerstcadeautjes  03
Waar zijn de kerstcadeautjes  04

De stijl van Beatrix Potter is gebleven in de nieuwe boeken, maar wel iets aangepast aan de tijd. Of dit nodig is is iets anders, maar de tekeningen hebben in ieder geval nog de bekende bijna pastelkleuren.

Dit nieuwe interactieve flapjesboek is in ieder geval superleuk en de mini-monsters zijn dol op het zoeken achter flapjes. Wij hebben het met plezier bij onze andere Pieter Konijn boeken gezet :)) want wij vinden dit boekt ook prachtig!

Drie helder stralende sterren voor Waar zijn de kerstcadeautjes? van de jonge snazzie zoekers/luisteraartjes en ook van de voorlezers!