SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Vandaag komt Sinterklaas aan

in Nederland
Info en Sinterklaas

Vandaag is het weer zover, Sint Nicolaas komt aan in Nederland! Helaas zijn er dit jaar geen kinderen en ouders aanwezig bij zijn aankomst doordat Covid-19 nog steeds een probleem is in Holland. Omdat de Sint zeker gezien zijn leeftijd in de hoog-risico groep valt wordt de plaats van zijn aankomst nog angstvallig geheim gehouden. Wist jij dat de eerste Sinterklaasintocht al in 1888 plaatsvond, in Venray?

Gelukkig zijn er nog genoeg vertrouwde dingen die bij het Sinterklaasfeest horen en wel doorgaan. Nu we niet op de kade staan zitten we vandaag om 12.00 uur natuurlijk allemaal rondom de televisie. Superbenieuwd hoe de aankomst er in dit bijzondere jaar uitziet!

Vergeet niet de leuke kleurplaat van Juf Bijtje te downloaden, hier bij snazzie of op haar website.

Deze Rotterdam-youtube-video 2019 ligt ons natuurlijk na aan het hart! Hier is waar wij al jaren elk jaar staan, ongeduldig wachtend tot Sinterklaas arriveert, als kind en nu met onze kinderen. Maar ook het Sinterklaasjournaal is weer elke dag op de buis, om 18.00 uur. We gaan gezellig tv kijken vandaag, onze kruidnoten-chocolademelk staat al klaar!

Lees alles over de traditionele Sinterklaasintocht in Nederland

Kijk hier om te zien welk alternatief het Kinder-College van Gouda bedacht heeft voor de aankomst van Sinterklaas in Covid-tijden!