Icon en

Vandaag houd ik mijn spreekbeurt

over de Anaconda
Biologie, Nederlandstalig, Prentenboek, Dierenboek en Wetenschap
Mijn spreekbeurt  over de anaconda homepage

Vandaag houd ik mijn spreekbeurt
over de Anaconda

Auteur: Bibi Dumon-Tak
Illustrator: Annemarie van Haeringen
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Verschenen: oktober 2022
Uitgeverij: Querido
ISBN13: 9789045128276
Prijs: € 18.99 (HC)
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Mijn spreekbeurt  over de anaconda sidepic

De boeken van Bibi Dumon Tak worden veel (voor)gelezen bij snazzie en dat is niet zo vreemd. Ze houdt heel veel van dieren, ze weet er veel van en ze kan prachtige verhalen over allerlei dieren vertellen, in haar boeken.

Haar nieuwste boek is weer een groot plezier, voor de kleine luisteraars en voor de voorlezers. Als door sponzen wordt de informatie opgezogen en daar worden wij zo blij van!

Mijn spreekbeurt  over de anaconda 01
Mijn spreekbeurt  over de anaconda 02
Mijn spreekbeurt  over de anaconda 03
Mijn spreekbeurt  over de anaconda 04

De schitterende, eenvoudige illustraties van Annemarie van Haeringen zijn een net zo groot plezier! Want kijken en luisteren dat doen onze mini-monsters graag tegelijk. Wat een prachtig boek, een superduo, zijn deze twee dames!

3+ briljante sterren voor Vandaag houd ik mijn spreekbeurt over de Anaconda, van de luisteraars en de voorlezers!