SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Storyworld in Groningen

is het coolste museum van Nederland!
Info en Vakantie- & weekenduitjes

We zijn er niet zeker van maar voor alle zekerheid: weten jullie al dat er een heel cool strips, animatie en games museum is in Groninen dat Storyworld heet? We geven onmiddelijk toe, het is geen klein eindje weg als je in Rotterdam woont.

Maar...je kan de hele voorjaarsvakantie uitslapen, dan denken wij: Sta 1 dagje lekker vroeg op. Dan pak je de om 8.00 de Intercity, je rijdt een uurtje of drie door Nederland en hup, daar ben je, dicht bij het museum! Als je daar om 17.00 uur weggaat kun je rond 20.00 uur al weer thuis zijn. :))

Storyworld homepage

Liefhebbers van de Zelda games (wij!) denken geen twee keer na, want er is een supercoole tentoonstelling met Legend of Zelda als middelpunt. Links Master Sword nog niet gevonden in Legend of Zelda - Tears of the Kingdom? Dat kan kloppen, want het ligt op dit moment in Groningen!

T/m 25 februari a.s. kun je nog gaan, dus wees er snel bij, na de voorjaarsvakntie is het afgelopen. Alle informatie die je nodig hebt vind je op de museum website. Tickets, prijzen, workshops en meer!

We wensen je veel plezier in Groningen, misschien komen we elkaar daar tegen!