SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

De Sprookjes van de Efteling

blijven altijd bestaan
Nederlandstalig, Prentenboek, Leesboek en Sprookjes
Sprookjes van de efteling sidepic

Sprookjes van de Efteling
Auteur: De Efteling BV - Ad Grooten
Illustrator: Anton Pieck
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Vertaald: niet
Verschenen: april 2020 (druk 15)
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN13: 789021666761
Prijs: € 27.50 (HC)
Leeftijd: vanaf 5 - 6 jaar

Sprookjes van de efteling sidepicll

We sluiten onze sprookjesmaand af met Sprookjes van de Efteling. Het boek heeft de originele illustraties van Anton Pieck, kunstschilder, tekenaar, etser en graficus. Het Sprookjesbos in De Efteling - naar ontwerp van Anton Pieck - trekt miljoenen kinderen van over de hele wereld naar Nederland.

Kijk je naar het werk van Anton Pieck dan kun je zien waarom, het is heel bijzonder! De sfeervolle tekeningen van de huisjes, paleizen, dorpspleinen en paddenstoelen (de paddenstoelen in de Efteling maken muziek) zijn er tot leven gekomen. Het is een magische wereld met prinsessen, ridders, draken en kabouters waar kinderen geen genoeg van krijgen.

Sprookjes van de efteling 01
Sprookjes van de efteling 02
Sprookjes van de efteling 03
Sprookjes van de efteling 04

Het originele Sprookjes van de Efteling boek is bewerkt door Martine Bijl, zij heeft zelf twee van de verhalen geschreven. Deze uitgave is alleen nog tweedehands te vinden maar het mooie, nieuw uitgegeven Sprookjesboek van de Efteling kun je overal kopen, nog steeds met illustraties van Anton Pieck.

Er zijn zelfs nòg twee delen verkrijgbaar, Meer sprookjes van de Efteling en En ze leven nog lang en gelukkig. De boeken zijn schitterend, een waardevol bezit voor het leven!

3 twinkelende sterren voor Sprookjes van de Efteling, van de voorlezers en hun kleine luisteraars!