SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Spreken we in Europa

straks allemaal Europees?
Wetenschap, Geschiedenis, Leesboek en Europees
Spreken we in europa straks sidepic

Spreken we in Europa straks allemaal Europees?
Auteur: Bas van Lier
Illustrator: Irene Goede
Serie: Nw A'DAM
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Verschenen: mei 2007
Uitgeverij: Nw A'DAM
EAN: 9789046802052
Prijs: € 14.99 (Paperback, nu alleen nog 2ehands)
Leeftijd: 9 - 12 jaar

foto rechts:
Frans Timmermans (PVDA) Europees (klimaat) commissaris

Spreken we in europa straks sidepicll
Bij Snazzie hebben we dit boekje al een tijd in de kast staan. Een boek dat ontzettend leuk, informatief en ook belangrijk is, voor kinderen om te lezen. Het heet Spreken we in Europa straks allemaal Europees? en het is geschreven door de briljante Bas van Lier.
Spreken we in europa straks 01
Spreken we in europa straks 02
Spreken we in europa straks 03
Op zoek naar de prijs en de bijzonderheden van het boekje vonden we dit! Het meer dan ergerlijk dat er mensen zijn die voor zo'n boekje - omdat het (waarschijnlijk) niet herdrukt zal worden - exorbitante bedragen vragen. We hopen dat dit boek nog tweedehands te vinden is voor een normale prijs, voor de mensen die het graag met hun kinderen willen lezen. Kijk anders in de bieb.
 
Spreken we in europa straks 04

Het werk van Bas van Lier is schrijven en dat gaat van korte nieuwsberichten tot hele boeken. Hij schrijft ook supergoeie non-fictie boeken voor kinderen. Het zijn er al 15 inmiddels en altijd worden de onderwerpen leuk gebracht, zijn ze informatief en integer. Beter kun je samen met je kinderen niet lezen! Bovendien wordt je er regelmatig zelf ook nog wijzer van ;)) Maar let op! Dit boek is uit 2007 dus pre-Brexit! Bespreek dat zelf met je kinderen, als ze daar vragen over hebben!

Ook zonder Brexit informatie toch 3+ eeuwig stralende sterren voor de informatieve Nieuw Amsterdam-kinderboekenserie van Bas van Lier in het algemeen en voor Spreken we in Europa straks allemaal Europees? in het bijzonder!