Icon en

Speurpoep

en andere spannende sporen
Biologie, Zomer, Prentenboek, Dierenboek en Wetenschap
Speurpoep homepage

Speurpoep, en andere spannende sporen
Auteur: Andy Seed
Illustrator: Claire Almon
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald door: Jesse Goossens
Verschenen: december 2018
Uitgeverij: Lemniscaat B.V.
EAN: 9789047711346
Prijs: € 14.99 (HC)
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Speurpoep sidepicll

Ons nieuwe non-fictie boek voor de mini-monstertjes gaat over dieren en de sporen die ze achtelaten. Het heet Speurpoep en andere spannende sporen. Het boek is geschreven door Andy Seed, een Britse kinderboekenschrijver die, zoals hij zelf zegt, een auteur/humorist is, die het liefst kinderboeken schrijft. Het boek geeft veel echte informatie op een grappige manier.

Andy Seed is duidelijk een kindervriend, je merkt gelijk dat hij ze goed begrijpt. Je krijgt dat onmiddelijk mee terwijl je het boek voorleest. De mini-monsters vinden het boek echt heel leuk en wij ook! Zo leuk dat ze meteen gaan zoeken naar de spullen die we nodig hebben op onze poep-speurtocht!

Speurpoep 01
Speurpoep 02
Speurpoep 03
Speurpoep 04

De briljante illustraties zijn van Claire Almon, een Amerikaanse illustrator uit Atlanta. Zij is heel bijzonder want ze tekent heel gedetailleerde serieuze of juist grappige dieren maar ook grappige man- en vrouwfiguren. Zowel met potlood als digitaal. Vergeet niet om even op haar website rond te kijken, die is echt de moeite waard!

3 mega-sterren voor Speurpoep en andere spannende sporen, van alle luisteraartjes en de voorlezers!