SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Schaatsbaan Rotterdam

Altijd ons liefste uitje
Info, Vakantie- & weekenduitjes, Winter en Kerstmis
Schaatsbaan rotterdam sidepic

Schaatsbaan Rotterdam
Toepad 95
3063 NJ Rotterdam

Telefoon: 010 790 05 14
email: info@schaatsbaanrotterdam.nl

Openingstijden
zondag t/m donderdag 09.00 - 22.00 uur
vrijdag & zaterdag  09.00 - 23.00 uur

Tickets kopen en schaatsen huren uitsluitend online

Nu dit weekend de kerstvakantie begint vertellen we onze kleine monstertjes dat IJsbaan Rotterdam weer opengaat. Ze zijn meteen in alle staten! De schaatsen moeten direct opgezocht worden, passen ze nog wel?

Geen paniek! Je kunt schaatsen en 'schaatsen' (glijders) huren terwijl je je kaartjes koopt, want dat doe je allebei online. De schaatsen passen nog prima, we pakken ze gelijk in want we willen er graag vroeg bij de schaatsbaan zijn. Meestal is het dan lekker rustig, hoewel er soms schoolklassen zijn. Er is plaats genoeg.

Schaatsbaan rotterdam 01
Schaatsbaan rotterdam 02
Schaatsbaan rotterdam 03
Schaatsbaan rotterdam 04

Buiten miezert het en het is koud maar dat kan de pret niet drukken! We hebben onze dikke truien en jassen aan en zijn er helemaal klaar voor. We verlaten de grote (gratis!) parkeerplaats en lopen naar de ingang.Het rijtje daar is lekker kort dus we zijn snel binnen.

Wij hebben onze schaatsen bij ons dus we hoeven niet te zoeken tussen de rijen met oranje huurschaatsen naar onze schoenmaten. We lopen gelijk door naar de ruimte met banken, waar je je schaatsen kunt aandoen. We zijn vroeg, dus het is nog lekker rustig!
Schaatsbaan rotterdam 05
Schaatsbaan rotterdam 06

Op de grote baan is er één laan voor beginners en één voor gevorderde hardrijders. Mooi, want zo heb je geen hinder van elkaar. Maar wij gaan met de pukken naar de kinderruimte, daar zijnde leuke zeehonden om mee te schaatsen, zo kun je goed oefenen!

Zelfs de monstertjes die dat oefenen niet meer nodig hebben willen graag nog achter de zeehondjes schaatsen. En we zien de kinderen uit de schoolklas - die flink wat ouder zijn dan onze monsters - ook nog op of met de zeehondjes rijden :))

Wat maakt het uit, als je maar pret hebt! En pret heb je zeker op Schaatsbaan Rotterdam, zoals wij vandaag en alle andere schaatsers ook!