Icon en

Peter Rabbit

and the Pumpkin Patch
Engelstalig , Prentenboek en Halloween
Peter rabbit and the pumpkin patch sidepic

Peter Rabbit and the Pumpkin Patch
Auteur: Beatrix Potter
Illustrator: Ruth Palmer
Serie: Peter Rabbit
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald door: niet
Verschenen: augustus 2013
Uitgeverij: Warne Frederick & Company
ISBN13: 9780723271246
Prijs: € 10.99 (paperback)
Leeftijd: alle leeftijden

Peter rabbit and the pumpkin patch sidepicll

Vandaag een nieuw boek over een heel oud konijntje: Peter Rabbit and the Pumpkin Patch (Pieter Konijn en het pompoenenveld). Pieter is een konijntje dat nog steeds heel geliefd is, door kinderen over de hele wereld, maar vooral in het Verenigd Koninkrijk. Het verhaal is geschreven door Beatrix Potter, een wereldberoemde Britse auteur en illustrator van de mooiste kinderboeken over lieve dieren die kleine avonturen beleven.

De illustraties in dit Beatrix Potterboek zijn niet door haarzelf gemaakt maar duidelijk geïnspireerd op haar werk. Kunstenaar - Illustrator Ruth Palmer heeft de stijl en sfeer die we van de Beatrix Potterboeken kennen goed getroffen. Haar werk is net zo lief! Wij zijn blij met dit nieuwe boek en de monstertjes ook!

Peter rabbit and the pumpkin patch 01
Peter rabbit and the pumpkin patch 02
Peter rabbit and the pumpkin patch 03
Peter rabbit and the pumpkin patch 04

Pieter Konijn en zijn neefje Benjamin Wollepluis willen altijd lekkere groenten eten, uit de tuin van meneer Verhoef. Dat meneer Verhoef dat niet zo leuk vindt kun je begrijpen, in allerlei van zijn mooie groenten staan konijnentandjes! Ook in dit verhaal zijn de neefjes weer samen op zoek naar iets lekkers, pompoenen dit keer. Maar dat valt lelijk tegen!

3 stralende sterren voor Peter Rabbit and the Pumpkin Patch, van de voorlezers en hun luisteraartjes!