Icon en

Dag wereld, ik ben Nhi Linh

ze is 1 jaar en krijgt haar eigen boek!
Biologie, Prentenboek en Dierenboek
Nhi lin sidepic

Dag wereld, ik ben Nhi Linh
Auteur/ Illustrator: Mack
Oorspronkelijk: Nederlands
Verschenen: 10 augustus 2014
Uitgever: Clavis ism Diergaarde Blijdorp
ISBN: 9789044822793
Prijs: € 13.95
Leeftijd: alle leeftijden

Foto rechts: Nhi Linh's verjaardagstaart

Het jongste olifantje in Diergaarde Blijdorp is Nhi Linh, ze is geboren op 10 augustus 2013. Zondag j.l. vierde Nhi Linh haar 1e verjaardag en ter gelegenheid hiervan verscheen er een prachtig boek over haar dat heet Dag wereld, ik ben Nhi Lin. Het boek is samengesteld, geschreven en geillustreerd door Mack.

Het boek staat bol van de mooiste foto's van de kleine Nhi Linh. De foto's zijn gemaakt door de Blijdorp huisfotograaf Rob Doolaard maar er staan ook inzendingen van fans van de kleine olifant in.

Nhi lin 04
Nhi lin 05

Op bijna elke pagina vind je Nhi Lin in het boek, maar dan grappig en lief getekend door Mack. Onze mini-monstertjes zijn helemaal weg van Nhi Lin en omdat we in Rotterdam wonen kunnen we haar vaak opzoeken in de dierentuin.

Sinds 10 augustus is het boek te koop in Diergaarde Blijdorp. Vanaf 25 augustus is het boek ook verkrijgbaar bij reguliere boekhandels. Wij waren er als de kippen bij want de boeken vliegen weg!

Dag wereld, ik ben Nhi Linh wordt met 3 stralend schijnende sterren heel warm aanbevolen, door de mini-monstertjes en de voorlezers!