Icon en

In the Past

een schitterend boek
Engelstalig , Prentenboek, Leesboek, Dinosauriërs, Informatief en leerzaam en Wetenschap
In the past sidepic

In the past
Auteur: David Elliott
Illustrator: Matthew Trueman
Serie: In the/On the/At the... (7 delen)
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald in het Nederlands: niet
Verschenen: maart 2018
Uitgeverij: Candlewick Press U.S.
ISBN13: 9780763660734
Prijs: € 14.99 (HC)
Leeftijd: vanaf 6 jaar

In the past sidepicll

Recent viel onze aandacht op dit schitterende prentenboek uit 2018, over het verleden en zo heet het boek ook, In the Past. Zoals je al begrijpt, het boek is niet in het Nederlands vertaald en dat is heel jammer. Omdat er zoveel kinderen in Nederland zijn met veel interesse in het verleden, vooral het gedeelte waarin het leven op aarde ontstond.

Onze monstertjes zijn ook gefascineerd door de kleinste onderwaterdiertjes, grote vliegende insecten en de dinosaurussen natuurlijk! In dit boek zie je ze in al hun pracht. Het boek is geschreven door de Amerikaanse auteur en antropoloog (de wetenschap van de mens en hun leefwereld) David Elliott. Dit boek is deel 5 van een tot nu toe 7 delige serie In the ... In october verschijnt deel 8, At the Poles.

In the past 01
In the past 02
In the past 03
In the past 04

Qua informatie doet het boek niet zoveel, al zijn de korte rijmen wel leuk. Voor ons (en de monsters!) is het artwork de hoofdzaak, de adembenemde illustraties zijn van Matthew Trueman. Dit is het enige boek in de serie dat hij geillustreerd heeft, bijna elk boek heeft een andere illustrator.

3 helder schitterende sterren voor In the Past, van de luisteraars en de lezertjes!