SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Ik zorg voor mijn vis

uit de serie lief huisdier
Info, Biologie, Dierendag en Dierenboek
Ik zorg voor mijn vis homepage

Ik zorg voor mijn vis
Auteur: Aaron Carr
Redacteur: Anneriek van Heugten
Serie: Lief huisdier (8)
Oorspronkelijke taal: Engels
Vertaald door: Jannie van Leer
Verschenen: januari 2015
Uitgeverij: Corona
EAN: 9789461753724
Prijs: € 19.50 (HC)
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Ik zorg voor mijn vis sidepic

Ik zorg voor mijn ... Deze leuke serie boeken over huisdieren is geschreven door Aaron Carr, een kinderboekenschrijver van Indiaanse afkomst. Hij schreef al heel veel leuke boeken over van alles, onthou zijn naam. Wij kwamen bij zijn boeken terecht omdat onze Puk nieuwe huisdieren heeft en er alles over wil weten!

Dit boek is een heel goed begin om te leren hoe je voor je huisdier moet zorgen, alles staat er in en wordt begrijpelijk uitgelegd aan kinderen. Extra leuk, het is een samen lezen boek!

Ik zorg voor mijn vis 01
Ik zorg voor mijn vis 02
Ik zorg voor mijn vis 03

Voor je huisdier(en) moet je elke dag goed zorgen maar je kunt ze op Dierendag wel extra verwennen. Dat verwennen hoeft niet altijd eetbaar te zijn. Je kan ze ook een speeltje geven of een mooie tekening maken, van jezelf en je huisdier. Je vissen kun je bijvoorbeeld een kasteeltje geven of een mooie steen.

Aquarium puk 01
Aquarium puk 02
Aquarium puk 03
Aquarium puk 04

3 helder stralende sterren voor Ik zorg voor mijn vis, van alle luistenaars en hun voorlezers! 

Fijne Dierendag allemaal!