SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Het is herfstvakantie!

wat gaan we doen vandaag?
Info, Vakantie- & weekenduitjes en Herfst

Met de zomervakantie nog vers in het geheugen is het al weer herfstvakantie :)) Dit keer willen we graag wat leuke uitjes met jullie delen die voor onsdicht bij huis zijn. We blijven in Rotterdam vandaag!

1) Villa Zebra in Rotterdam

Voor de jongste kids - van 2 tot en met 6 jaar - is er de permanente tentoonstelling ZELF! Je ontdekt ZELF! in vijf interactieve speel- en kunstinstallaties die in samenwerking met kunstenaars speciaal zijn ontwikkeld voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar.

Voor 7 tot 12 jarigen is er De Moestuin, te bezoeken tot 1 maart 2020 De tentoonstelling bestaat uit perken, net zoals in een moestuin. De kunstenaars Frank Bruggeman, Stefan Cools, Britt Dorenbosch, Jochem Rotteveel en Jessica Skowroneck hebben daarin een werkplek. Hun werk ontwikkelt zich tijdens het jaar van de tentoonstelling. Jij kan de kunstenaars helpen en met hen samenwerken.

2) Miniworld Rotterdam is voor alle leeftijden. Zoek je een uitje dat niet een hele dag duurt dan is Miniworld perfect. Ook handig, het ligt in het in het centrum (vlak bij Centraal Station) vanwaar je snel meer bijzondere dingen kunt bekijken, zoals de Markthal of de Kubuswoningen bijvoorbeeld.

3) Maar ook in het Kralingse Bos is het heel leuk. Kinderboerderij De Kraal  is open voor de allerkleinsten, overal zijn speeltoestellen, er is een peuterbad en een strandje.

$) Kids vanaf 8 jaar kids kunnen bij Fun Forest in de de bomen klimmen en een parcours afleggen. Voor tieners is er een moeilijker parcour uitgezet. Met voldoende eet- en drinkgelegenheden (of zelf meenemen) is het Kralingse Bos perfect voor een ontspannen dagje uit!

We weten zeker dat er iets leuks voor je bijzit en wensen je veel plezier in de herfstvakantie!