Icon en

Herfstpret

hoe dieren overleven in de herfst
Wetenschap, Herfst, Dierenboek en Biologie
Herfstpret sidepic

Herfstpret
Auteur: Tialda Hoogeveen
Illustrator: Irene Goede
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Serie: 4 boeken
Verschenen: 2009
Uitgeverij: KNNV uitgeverij.
ISBN13: 9789050112970
Prijs: € 13.95 (HC)
Leeftijd: 8-12 jaar

Herfstpret sidepicll

Herfstpret van Tialda Hoogeveen en Irene Goede is het laatste deel van in serie van 4 boeken over hoe Nederlandse dieren de seizoenen overleven. Het laatste deel uit de serie, Zomerzon, stond vorige zomer al op snazzie. Maar in oktober willen we graag ook Herfstpret onder de aandacht brengen, ook al is het boek al uit 2009. Het is zo leuk geschreven, met veel interessante weetjes over de dieren en met knutsels erbij om zelf thuis te maken.

Helaas 1 minpuntje: deze serie boeken is alleen nog tweedehands te koop. Het is ons een raadsel waarom de serie niet in herdruk gaat want deze boeken zijn superleuk voor kids. Bij ons komen ze regelmatig uit de kast en zelfs onze kleinsten luisteren mee en vinden het prachtig. Dus als je deze serie boeken nog kunt vinden, warm aanbevolen voor elke kind dat van dieren houdt.

Herfstpret 01
Herfstpret 02
Herfstpret 03

De schitterende illustraties van Irene Goede kennen we al van Mus en in deze serie boeken zijn ze weer net zo mooi. Beide dames zul je nog vaak tegenkomen op snazzie want alle mini-monsters zijn fan, en wij ook!

Drie stralende sterren voor Herfstpret en de ander 3 delen van deze serie!