Icon en

Heb jij al kennis gemaakt met OERRR?

we gaan je er alles over vertellen!
Info, Dag van de Aarde, Vakantie- & weekenduitjes, Natuur en Spelend leren
Oerrr info sidepic

Natuurmonumenten / OERRR
Stationsplein 1
3818 LE, Amersfoort
of
Postbus 2182
3800 CD Amersfoort
(033) 479 71 11  (op werkdagen van 9-17 uur)

Oerrr website

Dit is niet de eerste keer dat we over Oerrr schrijven maar voor wie het voor het eerst leest: Oerrr is de kinderafdeling van Natuurmonumenten. Wat is Natuurmonumenten? Natuurmonumenten is een vereniging die voor de Nederlandse natuur opkomt.

Zij beschermt de Nederlandse natuurgebieden, waardevolle Nederlandse landschappen met de in het wild levende dieren en het Nederlands cultureel erfgoed. Zij zijn heel belangrijk! Niet alleen voor het behoud van de natuur van Nederland maar ook voor de mensen die hier leven.

Oerrr info 01
Oerrr info 02
Oerrr info 03

Oerrr is een belangrijk onderdeel van de vereniging, dat speciaal op kinderen is gericht. Zij zijn de toekomst van Nederland en jong geleerd is oud gedaan. Oerrr leert kinderen hoe ze de natuur om zich heen kunnen verkennen, ervan kunnen leren en hoe te helpen om ons leefklimaat gezond te houden.

Om de vereniging te steunen kun je als volwassene voor een kleine maandelijkse bijdrage lid worden van Natuurmonumenten. Je kan ook (en/of) je kind(eren) lid maken van Oerrr voor minimaal 2.50 per maand.

Oerrr info 04
Oerrr info 05

Voor je steun aan de vereniging ontvang je een welkomstpakket met een magazine, boekjes met wandelroutes, je krijgt korting op allerlei activiteiten en je mag gratis parkeren bij natuurgebieden.

De Oerrr kids krijgen een welkomstpakket naar leeftijd en elk kwartaal post van Natuurmonumenten. Die post zie je hierboven. Er zitten altijd leuke knutsels en activiteiten in, gericht op het seizoen, en iedereen kan meedoen!

Dus wat houdt je tegen? Doe mee, hoe meer hoe liever en hoe beter onze prachtige natuur behouden blijft voor onze nakomelingen!

PS Vergeet niet even het filmpje bovenaan te bekijken over hoe je de egel kunt helpen!

Fijne winter allemaal!