Icon en

Geef een boek cadeau 2022

Dit jaar viel de keuze op Het achterhuis
Nederlandstalig, Leesboek en Geef Een (Prenten) Boek Cadeau promotie

Vandaag is het weer zover! De actie Geef een boek cadeau gaat van start, in de boekhandels ligt de keuze van 2022 voor je klaar. Dit jaar is gekozen voor een heel bijzonder boek, Het Achterhuis van Anne Frank.

Het is een heel belangrijk boek, omdat het is geschreven door een gewoon meisje dat eigenlijk een heel bijzonder meisje was. Anne wilde later schrijfster worden en in haar korte leven schreef ze in haar dagboek. Dat dagboek heeft bijna iedereen op de wereld gelezen. Je kunt waar je ook bent op de wereld haar naam zeggen en iedereen weet wie ze was.

Geef een boek cadeau 2022

Het Achterhuis
Auteur: Anne Frank - Otto Frank
Illustrator: David Polonsky
Oorspronkelijke taal: Nederlands
Verschenen: 11-02-2022
Uitgeverij: Geef een boek cadeau/Lemniscaat
ISBN13: 9789083120874
Prijs: € 2.99
Leeftijd: vanaf 11 - 12 jaar

Zo'n belangrijk, prachtig boek kun je niet laten liggen voor dit kleine prijsje. Het hoort in de geschiedenis van Nederland en het is voor ieder kind belangrijk om die geschiedenis te kennen. Misschien wil je wel een extra boek kopen voor een kind dat je kent.

Maar er zijn veel kinderen - in Nederland en in België - voor wie het niet gewoon is om zomaar een boek te krijgen. Vanaf vandaag kunnen we er met z'n allen voor zorgen dat het 1 keer per jaar gewoon wordt, dat je een mooi, nieuw boek krijgt.

3 stralende sterren voor de actie Geef een boek cadeau, van de voorlezers!