SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

Een echt Rotterdams vakantie-uitje

De Kids Marina
Info en Vakantie- & weekenduitjes
Kids marina sidepic

Ons mini-Rotterdammertje hoeft niet lang na te denken als het over een uitje in Rotterdam gaat, hij wil varen en opa gaat mee.

Omdat de Spido ons niet lijkt in virus-tijd kiezen we de Kids Marina en Puk kiest meteen de politieboot.

Groot plezier, een dikke 10 voor de Kids Marina!

Kids Marina is een waterattractie voor kinderen van 0 tot 99 jaar in het hart van Rotterdam. De kids kunnen zelf een elektrisch aangedreven bootje besturen en ermee door een stukje van de haven van Rotterdam varen. De bootjes zijn modellen van echte schepen die je in de Rotterdamse haven kan vinden. Er zijn genoeg bootjes om uit kiezen zoals o.a. een blusboot; een rondvaartboot; een politieboot; een vrachtschip; een veerboot en een sleepboot.

Kids marina 01
Kids marina 02
Kids marina 03

Tijdens de zomervakantie logeert de Kids Marina in de Leuvehaven, naast het Maritiem Museum Rotterdam. De Marina is in de vakantie elke dag open van 12.00 tot 17.00 uur maar je moet in verband met covid-19 wel een plaatsje reserveren.

De bootjes zijn geschikt voor maximaal 4 personen en kosten € 12.50 per boot maar je krijgt 5.00 euro korting met je JeugdVakantiePasoort. Met de Rotterdampas is de toegang eenmalig gratis.

Kids marina 08
Kids marina 09
Kids marina 06

Een vaartochtje duurt twintig minuten en kinderen die ouder zijn dan 10 jaar mogen zelfstandig varen, natuurlijk wel met een zwemvest aan! Eventueel kunnen ouders iets drinken op het terras van de Kids Marina met uitzicht op het water, waar ook een speelhoek voor de allerkleinsten is.

Een bijzondere ervaring voor kids, om zo tussen de grote boten in de Rotterdamse haven te varen met je kleine bootje. Veel plezier!