SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

De Trompenburg Tuinen

zijn in de lente op hun mooist!
Info, Vakantie- & weekenduitjes, Lente en Natuur
Trompenburg tuinen sidepic

Trompenburg, tuinen en arboretum
Honingerdijk 86 (beneden)
3062 NX Rotterdam

Telefoon: 010 – 233 01 66
E-mail: tuin@trompenburg.nl

Openingstijden april t/m oktober
Maandag: 12.00 - 17.00 uur
Dinsdag - zondag: 10.00 - 17.00 uur

Meer informatie

Trompenburg tuinen homepage

Met de Rotterdampas kun je gratis (of met korting) naar de Trompenburg Tuinen in Rotterdam en in de lente zijn ze op zijn mooist! Met zulk prachtig lenteweer zijn we hier vaak te vinden! Overal waar je kijkt staan de bloembollen boven de grond nu, in de meest schitterende kleuren. De rode tulpen zijn briljant in de zon.

Trompenburg tuinen 01
Trompenburg tuinen 02

De schitterende, oude appelboom heeft een overvloed aan bloesem en ook de Magnolia staat al in bloei.

Trompenburg tuinen 03
Trompenburg tuinen 04
Trompenburg tuinen 05

De zon schijnt vrolijk vandaag en er zijn allerlei unieke tulpen te bewonderen. We zien overal tussendoor bloeiende vergeet-mij-nietjes en met de zonnige narcissen voelt het helemaal alsof het volop lente is.

Trompenburg tuinen 06
Trompenburg tuinen 07

Overal in deze tuinen staan bankjes en zijn zitjes met uitzicht op de mooiste bomen, struiken, planten en bloemen. Wij kijken nu uit op de rozen en de rhododendrons. Alles is even mooi, schoon en goed onderhouden. De vijvers en beekjes met allerlei grappige bruggetjes maken het zo leuk om hier rond te wandelen.

Trompenburg tuinen 08
Trompenburg tuinen 09
Trompenburg tuinen 10

We lopen langs de schapen en de volière en gaan dan richting Het Theehuis, waar je buiten (of binnen als het regent) heerlijke thee en koffie kunt drinken. Ze hebben er lekkere taart of brownies bij of kies voor een lichte lunch, als je dat liever wil. Met de kinderen op school is het hier zo rustig! Ook fijn hoor, we lachen wat minder maar het is wel relaxt!

Fijne lente!