SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

De Groene kerstmarkt van Trompenburg Tuinen

is van 8 t/m 10 december open
Info, Vakantie- & weekenduitjes en Kerstmis
Groene kerstmarkt trompenburg homepage

Trompenburg Tuinen & Arboretum
Honingerdijk 86 (beneden)
3062 NX Rotterdam

Telefoon: 010 – 233 01 66
E-mail: tuin@trompenburg.nl

November t/m februari
Maandag van 12.00 uur tot 16.00 uur
Dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur

Groene kerstmarkt trompenburg sidepic

Ook in de winter is het heerlijk in de Tuinen van Trompenburg. Er is zoveel moois te ontdekken, de prachtige groen of bladloze bomen, de bessen en al het wintergroen, het is prachtig om te zien.

Deze maand is de Groene Kerstmarkt er weer en dat is vaste prik voor ons. Het komt altijd uit omdat je de mogelijkheid hebt om uit drie dagen te kiezen, de vrijdag, zaterdag en zondag.

Je kunt er het mooiste, gesorteerde kerstgroen kopen, zoals je in de filmpjes ziet. Waarmee je zelf een toef, krans of kerststukje kunt maken, heel leuk ook om samen met de kids te doen. Verder zijn er kraampjes met allerlei leuke, mooie kerst cadeautjes en je kunt deelnemen aan verschillende workshops.

Er is warme chocolade en allerlei ander lekkers verkrijgbaar bij de foodtrucks. En...voor ons is er nog een andere belangrijke attractie, de kinderkerst-fun. Daar beleven de mini-monstertjes altijd veel plezier aan. Al met al heb je een heerlijke ochtend of middag buiten (en binnen) en als je wilt kun je ook de hele dag blijven!

Wij wensen je veel plezier op de Groene Kerstmarkt van Trompenburg Tuinen!