SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

De boeken van John Green

zijn onmiddelijk bestsellers
Valentijn's Dag, Romantisch en Young-adult boek en/of film
De boeken van john green sidepic

John Green boeken, vanaf 15 jaar en ouder

Vijf-delige boxset inclusief 'The Fault' (paperbacks) kost € 27.99 euro (in Engels)

In het Engels zijn er boeken in hard cover, paperback, audio- of e-boek

De boeken zijn in het Nederlands vertaald maar alleen per boek, helaas niet in een boxset

Nu heel Europa de ultieme lovestory "Een weeffout in onze sterren" heeft kunnen lezen en zien is John Green's naam ook hier definitief gevestigd. Deze Amerikaanse auteur gaat het doorbreken van taboes niet uit de weg, misschien is hij om die reden zo populair bij jong volwassenen.

Liefde en heartbreak, ziekte en dood, sex en homoseksualiteit, het komt allemaal voorbij in de boeken van John Green. Inmiddels zijn meer boeken van John Green vertaald in het Nederlands en die zijn zeker zo goed als 'Een weeffout...".

Echte 'page turners' zijn het, die je maar moeilijk kan neerleggen. Lekker lezen, nu Valentijn er aan komt en je toch al in de stemming bent. De boeken zijn niet alleen briljant en origineel, ze zetten je ook aan het denken.

De boeken van john green 01
De boeken van john green 02
De boeken van john green 03
De boeken van john green 04
2006 - De eerste jongerenroman van John Green mag je niet missen! Een spannende en meeslepende love story die je lang bijblijft.
2007 - 19 keer Katherine is een origineel, komisch en vooral verrassend verhaal. Over verbroken relaties, vriendschap en liefde.
2008 - Papertowns is een boek over verliefdheid, keuzes maken en volwassen worden. Raadselachtig, grappig en spannend! 
2010 - twee bekroonde auteurs die samen een dubbel roman schrijven, met fantasie en humor, onverwachte plotwendingen en lief&leed.

Het internet wordt overspoeld met quotes uit de boeken van John Green. Ze worden op T-shirts en tassen gedrukt en mensen lijsten ze in. De creativiteit die zijn quotes oproept bij jongeren is indrukwekkend. Vaak wordt er een draai gegeven aan John Green quotes maar er worden ook eigen quotes bedacht. Lees ze hier en voor de echte John Green fan, hij heeft ook nog een youtube vlog, samen met zijn broer Hank.

Drie glanzende sterren voor The Fault in our Stars Boxset, van de snazzie-lezers!