SNAZZIE.NL

Icon en
Icon en

De Blaadjesdief

Gekozen voor de Top 10 van De Nationale Voorleesdagen!
Prentenboek, Dierenboek, Grappig en De Nationale Voorleesdagen
De blaadjesdief home

De Blaadjes Dief
Auteur: Alice Hemming
Illustrator: Nicola Slater
Originele taal: Engels
Vertaald door: Ellen Hosmar
Verschenen: september 2021
Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
ISBN13: 9789048319633
Prijs: € 13.99 (HC)
Leeftijd: vanaf 4 jaar

De blaadjesdief sidepic

De blaadjesdief is een vrolijk, grappig en schattig herfstboek van Alice Hemming, een jonge Britse kinderboekenschrijfster met heel wat boeken op haar naam en Nicola Slater, de briljante illustrator, die verantwoodelijk is voor het geweldige artwork.

Het snuitje en de houding van Eekhoorn vertellen zonder woorden al hoe hij zich voelt, zo knap gedaan! De Blaadjesdief is in vele talen vertaald en wordt niet alleen hier voorgelezen tijdens de voorleesdagen. Maar over de hele wereld wordt dit boek door en voor kinderen gelezen, hoe leuk is dat?

De blaadjesdief 01
De blaadjesdief 02
De blaadjesdief 03
De blaadjesdief 04

Kijk die Eekhoorn eens heerlijk luieren in zijn boom met de mooi gekleurde blaadjes! Eekhoorn houdt ervan! Maar dan...mist hij een blaadje, hij kan het nergens vinden, de mooie blaadjes zijn gestolen! Hij rent naar zijn wijze vriend Vogel, die weet natuurlijk wel wat er aan de hand is, Dit gebeurt elk jaar in de herfst!

Opgelucht gaat Eekhoorn naar huis. Haha lacht hij, er is niets aan de hand, nu kan ik rustig lekker gaan slapen. Maar dan, als hij weer wakker wordt is het winter en...aghhhhhhhh! Een supercool prentenboek!

3 warme herfstig twinkelende sterren, voor Eekhoorn en de Blaadjesdief, van de mini-monstertjes en de voorlezers!