Icon en

Mascarpone frosting

heerlijk op de wortel-cupcakes
Basis recept
Wortelcupcake side pic
De boodschappen
125 gram mascarpone
125 gram zachte, ongezouten boter
275 gram poedersuiker
stukjes marsepein, groen en oranje
Mascarpone frosting side pic
Zo maak je deze heerlijke mascarpone topping
Mascarpone frosting 01
Mascarpone frosting 02
Mascarpone frosting 03
Mascarpone frosting 04
Mix de boter met de mascarpone tot het een licht en luchtig geheel is.
Roer met een lepel de poedersuiker door de mix tot het opgenomen is.
Mix de crème nog even snel door, tot het er luchtig en glad uitziet.
Schep de mascarpone frosting over in een spuitzak.
Laat de frosting 15 minuten opstijven in de ijskast. Rol intussen worteltjes en groen van marsepein.
Mascarpone frosting 05
Mascarpone frosting 06
Mascarpone frosting 07
Mascarpone frosting 08
Maak een gaatje in het midden van elke cupcake.
Vul het gat in de cupcakes met de frosting.
Spuit een grote toef mascarpone frosting op de cupcakes.
Decoreer de cupcakes met de marsepein worteltjes.